Materiaal

feature-banner-4

Hout

Elke houtsoort heeft z’n eigen structuur en kenmerken. Hout is daarom breed toepasbaar voor zowel interieur als exterieur. Door de natuurlijke en warme uitstraling van hout kan het een aardse en behaaglijke sfeer  toevoegen aan een ruimte. Daarnaast kan hout, in de juiste kleur en vorm, ook goed tot zijn recht komen in een strak interieur. Jelle werkt graag met hout en heeft veel ervaring met het maken van onder andere tafels en (wand)kasten op maat. 

IJzer

IJzer en hout gaan goed samen. In grote constructies kan ijzer worden toegepast als de krachtpatser of juist heel subtiel als staander in een kast, als trapleuning of als basis voor een lamp. 

Steen

Naast hout en ijzer werkt Jelle ook met steen. In het werk wordt steen niet alleen gebruikt als fundering, maar ook als zichtbaar element, door zijn robuuste en karakteristieke uitstraling.

Glas

Glas als transparant element of voorzien van een kleurenfolie is zeer bruikbaar voor het verfijnen van een massief ontwerp. Deze combinatie tussen grof en fijn kan juist  de volmaakte toevoeging aan een interieur zijn. Glas-in-lood-ramen kunnen veel doen met een ruimte en zijn daarnaast ook op creatieve wijze toepasbaar in moderne interieurs en meubelen.