Werkwijze

Of je nu een basisidee hebt voor een project of al precies weet wat je wil, we kunnen samen om tafel om de plannen concreet te maken. Jelle laat zich graag inspireren door jouw expressieve en persoonlijke wensen en vult deze aan met zijn originele blik op vormgeving.

Visie op kleur

Aandacht voor kleur is een van de belangrijkste uitgangspunten voor alle ontwerpen. Er zijn geen ‘goede’ of ‘slechte’ kleuren. Alle kleuren hebben positieve en negatieve effecten afhankelijk van de context en lokken een reactie uit die verband houdt met de ervaring van de toeschouwers. Een goed kleurenpallet kan je interieur opfrissen en krachtiger maken.

Visie op indeling

Indeling van ruimtes is bepalend voor het woon- en leefgenot. De juiste indeling van een ruimte bepaalt of de bezoeker zich er prettig voelt. De indeling moet balanceren tussen ruimte en rust, uitstraling en praktisch gebruik.

Visie op vormgeving

Door zijn achtergrond bij de kunstacademie en praktische blik heeft Jelle een verrassende kijk op vormgeving. Hierdoor wordt een eettafel niet gewoon een eettafel, maar een praktische eyecatcher in je interieur.

Lees ook eens de visie van Vagnelle op duurzaam materiaal.